home | contact

Dé Haagse Gezonde Beurs in de Grote Kerk
De gemeente Den Haag organiseert op vrijdag 17 en zaterdag 18 januari 2014 de Haagse Gezonde Beurs over gezondheid en gezonde leefstijl. Met de gezinsbeurs wordt de Gezond is Vet-campagne formeel afgesloten.
Prinses Laurentien neemt actief deel aan het programma door een dialoogsessie te leiden tussen jonge kinderen en sleutelfiguren die zich bezig houden met gezondheid en de strijd tegen overwicht.
Op de Haagse Gezonde Beurs kunnen bezoekers zelf aan de slag met hun gezondheid door middel van check-ups, workshops en kooksessies. Sprekers als Maurice Steijn, Rob Oudkerk en Pierre Wind geven tijdens de Haagse Gezonde Beurs hun visie op gezonde levensstijl en de strijd tegen overgewicht. Er zijn meer dan 70 stands op gebied van gezondheid, voeding, beweging en leefstijl. Daarnaast maken bezoekers kans op diverse prijzen zoals een Gezond is Vet fiets, een persoonlijke health check of een supermarkttour mét persoonlijke coach.
Missing Chapter Foundation
Op vrijdag 17 januari tussen 11.00 en 12.00 uur is Prinses Laurentien aanwezig op de Haagse Gezonde Beurs. Als oprichter en directeur van de Missing Chapter Foundation leidt zij een dialoogsessie tussen kinderen uit groep 7 van OBS Het Startpunt en sleutelfiguren in de strijd tegen overgewicht en het stimuleren van een gezonde leefstijl, waaronder wethouder Baldewsingh.
Sprekers
Hoofdtrainer Maurice Steijn en fysiotherapeut Edwin Coret van ADO Den Haag geven vrijdag 17 januari hun visie op het belang van bewegen. Rob Oudkerk, tot voor kort lector Leefstijlverandering bij Jongeren aan de Haagse Hogeschool, vertelt over gezonde leefstijl. De bekende tv-kok Pierre Wind is op beide dagen aanwezig op de Haagse Gezonde Beurs en geeft op zaterdag 18 januari een kookworkshop.
MIx diëtisten zullen aanwezig zijn in de stand van HELD (Haaglanden Eerste Lijn Diëtisten) 


Meer nieuws
niet meer werkzaam bij MIXdiëtisten
Privacy en MIXdiëtisten
Nieuwe collega
Website-met-toegankelijke-informatie-over-Goed-Gevoed-Ouder-Worden ">

Website met toegankelijke informatie over Goed Gevoed Ouder Worden


Go Nuts
30 dagen zonder alcohol?
Opening Goudenregenplein
Gezond en krachtig door de overgang
Leyendak verhuist
Nieuwe locatie
MIx diëtisten op open dag Woonzorgcentrum Uitzicht
Stage bij MIxdiëtisten
Actie consumentenbond
Eetmeter-app
Minder ongezonde snacks en snoep
Transmuraal overleg diëtisten in de Haagse regio
Gezondheid kind begint al voor de zwangerschap
Duurzaam eten
Tarwe geen oorzaak obesitas
Gezond is vet
Schadelijke werking van antioxidanten
Verwijzen naar MIx diëtisten voor COPD
Gezond is Vet!
Bezoek uit China aan MIx dietisten
Opvoedstijl en eetpatroon kind
De Gezonde School